Over Haantjesdag 2017 PDF Print E-mail

In 2017 vindt de 30ste Haantjesdag op 10 juni plaats. 

De dag begint traditiegetrouw met het ontbijt voor de jarigen om 8.30 uur. Inwoners van Woudenberg die op 10 juni of 7 januari jarig zijn kunnen zich voor het ontbijt met de Hoogheden en de burgemeester opgeven tot uiterlijk 8 juni 2016 om 12.00 uur via e-mail Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. , Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  via Facebook Haantjesdag Woudenberg of bij Agnes Peters, tel. 06 - 27064516. Per persoon mag er één introducé mee.

Vanaf 10.00 uur is er een kinder-/kleedjesmarkt op de Veldschans tot ongeveer 12.00 uur. De Eierkoningin en –prinses zullen op de braderie en kleedjesmarkt haantjeskoeken uitdelen.

Om 10.00 uur begint ook de gezelligste braderie van Midden-Nederland in het centrum van het dorp. Meer dan 250 kramen met o.a. live muziek, hapjes en drankjes (waaronder een oliebollenkraam en IJssalon Riva met een ijskar) èn natuurlijk de mooiste aanbiedingen en leukste presentaties. Voor de kleintjes is er natuurlijk ook weer een draaimolen! 

Wanneer u zelf een kraam wilt huren kunt u terecht bij Kroko's Evenementen. Voor contactgegevens zie 'Kraam huren'.

Om 12.00 uur is de bekendmaking van de Haan van het Jaar op het podium voor het Cultuurhuis. Wie wordt de opvolger van Dick Steenks?

Gedurende de dag kunt u in het dorp genieten van optredens van onder andere: Fidelio om 11.00 uur op het podium bij het cultuurhuis, de Poortzangers om 14.00 op het podium bij het cultuurhuis. Dit jaar is er ook weer en optreden op het podium tegenover de slagerij van Frits Kuijpers van de Maarnse Rockers en om 16.00 treden de Rail Road Thunderbirds op bij Herry's bar. Arnold Keller, de leadzanger, neemt afscheid van de fans!


Zoals u kunt lezen zijn er elk jaar voor jong en oud eigenlijk tè veel leuke dingen te beleven op Haantjesdag in Woudenberg. Niet alles kunnen wij op deze website vermelden, maar u zult ervaren dat Haantjesdag zeker weer een bezoek waard is geweest!


Wij zoeken nog altijd naar extra vrijwilligers en sponsors, maar ook naar nieuwe suggesties, ideeën en initiatieven voor een succesvol en gezellig dorpsfeest. U kunt gedurende het hele jaar hiervoor contact opnemen met Stichting Haantjesdag.

Laatst aangepast op zondag, 11 juni 2017 16:03